Vijftien jaar geleden richtte GO! scholengroep Rivierenland GO! kinderdagverblijf ’t Schorreke en GO! kinderdagverblijf ’t Kasteeltje in Puurs-Sint-Amands op.

Om deze verjaardag in de kijker te zetten, geven de twee kinderdagverblijven elk een tof verjaardagsfeest.

Op donderdag 17 maart 2022 is het feest in de twee kinderdagverblijven van GO! scholengroep Rivierenland.

Voor de kinderen is er een groot verjaardagsfeest met ballonnen en wimpels. De peuters gaan geschenkjes opendoen, een verjaardagskroon maken, …

De ouders zijn welkom voor een hapje, een drankje en een gezellige babbel. De meeste ouders kennen elkaar enkel met mondmasker op. Tijdens het feest kunnen ze elkaar beter leren kennen.

De kinderverzorgsters van GO! kinderdagverblijf ’t Schorreke zijn blij, om na twee moeilijke jaren, eindelijk écht kennis te maken met de ouders:

“Het feest is de ideale gelegenheid om iedereen beter te leren kennen, én zonder masker.”

De directeur van GO! kinderdagverblijf ’t Schorreke en GO! basisschool De Schorre, Katleen Michiels, blikt met veel plezier terug op de vijftien jaar:

“Met veel passie en goesting inspireren en stimuleren onze kinderbegeleiders de baby’s en peuters elke dag opnieuw om de wereld te ontdekken.
Onze kinderdagverblijven staan voor: spelen, leren, onderzoeken, … op het tempo van elke kind en in een veilige omgeving.”

GO! basisschool De Schorre
Jan van Droogenbroeckstraat 49
2890 Puurs-Sint-Amands
052 33 21 05
info@bsdeschorre.be

GO! scholengroep Rivierenland
Kerkstraat 3
2830 Willebroek
03 500 95 80
info@rvl.be

Huis van het GO!
Willebroekkaai 36
1000 Brussel
02 790 92 00
info@g-o.be